Servicii de Repatriere

Servicii Funerare Roman din Iernut dispune de o logistică bună, astfel încât ne putem deplasa oriunde in Europa, și in țările non UE precum și in localitățile din afara țării.

Avem personal devotat, calificat a cărui misiune este de a trata familia greu încercată cu sensiblitate, demnitate și respect în oferirea serviciilor funerare complete de calitate.

Despre repatriere

Organizatorii noștri de înmormântare înțeleg că poate dura câteva zile pentru a lua o decizie dacă să trimită sau nu persoana înapoi acasă pentru înmormântare. Este posibil să trebuiască să așteptați ca discuțiile și întâlnirile de familie să aibă loc sau să obțineți instrucțiuni de la rudele din străinătate, înainte de a putea face aranjamentele necesare.

Serviciile Funerare Roman include specialiști cu ani de experiență în repatriere și aranjamente funerare, care vă iau din mâini grijile și complicațiile inutile. Suntem capabili să oferim un serviciu complet, deoarece experiența noastră acoperă tratarea cu vamă internațională, documentație, permise, transport și reglementări în conformitate cu cerințele locale.

Seriozitate
Calitate
Profesionalism
Personal devotat
Experiență
Planificare
Transport
Acte

Care sunt pașii acestui serviciu?

Consultanță gratuită în orice moment din zi sau din noapte

24 ore din 24

Planificarea

Prima etapa a planificarii este documentarea cu privile la serviciile funerare necesare. Familia celui decedat poate solicita urmatoarele servicii funerare: constatarea decesului, imbalsamarea, toaletarea, asezatul in sicriu, transportul sicriului, procurarea de acte necesare inmormantarii, confectionarea de coroane, pachete de mancare de dulce si post. ( transport până la locul ales, fie capela,locul de veci sau acasa..)

Cea de-a doua etapa este obtinerea unei oferte de servicii funerare scrisa in care sa apara preturile ferme ale serviciilor solicitate.

In Cea de-a treia etapa este momentul potrivit pentru a pune toate intrebarile care va pot ajuta in organizarea funeraliilor. De exemplu, cum si cu ce se face transportul sicriului, obiceiurile ortodoxe catre trebuie respectate in cazul in care nu le cunoasteti,etc. 

Pregatirea actelor

  1. Imputernicire pe firma  si tradusă în limba țării corespunzătoare
  2. Certificat de naștere decedat( tradus+original)
  3. Certificat de căsătorie decedat sau hotărârea de divorț (tradus+original)
  4. Buletin/Carte de identitate sau pașaport

Transportul

Transport intern si internațional autorizat de direcția sănătății publice conform țărilor a uniuni europene.

Din Europa, Anglia sau SUA către întreg teritoriul României.
Din România către Europa, Anglia sau SUA.

AUTORIZAȚIE DE TRANSPORT

Înmormântarea

Suntem alături de dumneavoastră în aceste clipe dificile până în locul de odihnă ales.