Despre noi

Servicii Funerare Roman. Din 2006.

Consultanță gratuită în orice moment din zi sau din noapte
24 ore din 24

Din respect pentru cei dragi

Seriozitate, calitate si profesionalism in momentele de grea incercare ale vietii dumneavoastra, deoarece dorim sa obtinem multumirea si respectul clientului. 

Servicii Funerare Roman din Iernut dispune de o logistica buna, astfel incat ne putem deplasa oriunde in Europa, si in țările non UE precum si in localitatile din afara tarii.

Avem personal devotat, calificat a carui misiune este de a trata familia greu incercata cu sensiblitate, demnitate si respect in oferirea serviciilor funerare complete de calitate.

Istoria Noastră

De mai bine de 15  ani, compania de servicii funerare Roman este alături de familiile îndurerate oferindu-le suport moral, emoțional si material,  cu ajutorul pachetelor special concepute să  acopere orice dorință si buget, cât si prin consilierea oferită.

Epilogul secundelor unei vieți sunt cea mai puternică strigare catre timp, strigare care sa-i amintească … macar pentru o clipa că niciun drum nu se termină singur. Alături de inimi indurerate si glasuri stinse de regret, greutatea pașilor spre ultimul drum este mai ușoară atunci cand acesta este așternut cu dragoste, recunoștința si omagii.

Echipa noastră este menite sa aline acest drum prin usurarea celor mai grele momente, oferind servicii funerare complete, profesionale si la prețuri care să se potrivească oricarui buget. Firma noastră de pompe funebre vă  pune la dispoziție un spectru larg de posibilități, de unde puteți  alege variantele optime pentru dumneavoastră.

 

Toate acțiunile noastre sunt ghidate de principii etice, valori demne si obiective înalte.

Am reușit, astfel, să ne clădim o reputație a calității serviciilor oferite ca urmare a atenției pe care o acordam fiecarui detaliu in parte, iar devotamentul nostru se oglindește in implicarea si promptitudinea cu care ne îndeplinim toate sarcinile.

Oferim comfort în vremuri grele

Compania noastră  pune în slujba familiilor indoliate atât timpul, cât și experiența vastă, astfel încât decedatul sa primească un ultim omagiu încununat cu recunoștință și respect, pentru ca dumneavoastră sa beneficiați de organizarea unei ceremonii funerare demne, impecabile.